Producten van

Terug naar Behandelingen

 

 

 

M120, werd samengesteld in samenwerking met dermatologen en is zo ontworpen dat het uw kostbare huid optimaal beschermt, verzorgt en jong houdt. Minstens zo belangrijk is de uitzonderlijk hoge kwaliteit van de crŤmes van M120.

Daardoor worden zij eveneens door de allergevoeligste huidtypen goed verdragen. Alle producten van M120 worden, voor dat ze op de markt komen, grondig getest. Dit gebeurt overigens niet op dieren maar op proefpersonen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borstvergroting en versteviging

Er is nu een revolutionaire uitvinding van het merk BreastGro: een Capsulekuur om in te nemen voor borstvergroting en daarnaast een Firming Cream voor borstversteviging en lifting.

Wetenschappelijk ontwikkeld, klinisch getest en met natuurlijke ingrediŽnten (o.a. hop).

Met BreastGro Capsules kunnen je borsten na 6 maanden tot 2 cupmaten groter worden.

http://www.nicky.woelmuis.nl/images/breastgro.jpg

 

 

 

 

Tisserand aromatherapy

Het gebruik van aromatherapy heeft, al duizenden jaren, de mens voordelig beÔnvloed.   Robert Tisserand is een erkend expert in het blenden van essentiŽle oliŽn, hij is persoonlijk verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van onze producten.

De werking van aromatherapie in een behandeling geeft direct en indirect een effect. Direct; doordat etherische oliŽn de sfeer en stemming beÔnvloeden.                     Indirect; doordat etherische oliŽn allerlei processen in de huid beÔnvloeden.

 De keuze van de te gebruiken olie is bepalend voor de werking en wordt per behandeling en per klant gekozen.

 

 

http://www.nicky.woelmuis.nl/images/eyeslices.jpg

Voor de vrouwen die wallen, donkere kringen en vermoeide ogen graag snel zien verdwijnen is er een uitvinding: EyeSlices Brighteyes! Deze groene, uit Zuid-Afrika afkomstige oogpads bevatten natuurlijke ingrediŽntenzoals Aloe Ferox en Black Elder Tree Flower extract, die de tere en gezwollen ooghuid koelen, voeden, en de bloedcirculatie bevorderen, zodat wallen en donkere kringen in vijf tot tien minuten verdwijnen! Dankzij de speciale cryogel polymeer technologie worden de voedende ingrediŽnten optimaal opgenomen en blijven de pads in vorm. Je kunt ze tien maal en op elk tijdstip gebruiken, en dat zonder dat je een koelkast nodig hebt om de pads eerst (langdurig)te koelen!

 

 

 

 

 

>naar boven<

Terug naar Behandelingen