Producten van

Terug naar Behandelingen

 

 

 

M120, werd samengesteld in samenwerking met dermatologen en is zo ontworpen dat het uw kostbare huid optimaal beschermt, verzorgt en jong houdt. Minstens zo belangrijk is de uitzonderlijk hoge kwaliteit van de crŤmes van M120.

Daardoor worden zij eveneens door de allergevoeligste huidtypen goed verdragen. Alle producten van M120 worden, voor dat ze op de markt komen, grondig getest. Dit gebeurt overigens niet op dieren maar op proefpersonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super dren

Superdren is een kleine toevoeging aan je voedingspatroon, waarvan je snel de effecten zult opmerken. Het ontgift en zuivert het lichaam, wat resulteert in een betere spijsvertering, een verminderde vetopname en je helpt om van een opgeblazen gevoel af te komen. Kortom je zit al snel beter in je vel!

Klinische tests leveren het bewijs: Ēin vorm blijven was nog nooit zů gemakkelijkĒ

Alle producten van superdren bevatten alleen natuurlijke ingrediŽnten en zijn vervaardigd in het Italiaanse farmaceutische laboratorium Bottega de Lungavita, een bedrijf dat kwaliteit, deskundigheid en ondersteuning hoog in het vaandel hebben staan. Deze wetenschappers en onderzoekers hebben ruim 40 jaar ervaring in het produceren van natuurlijke producten. In hun ďBottegaĒ(interne laboratorium) wordt elk natuurlijk ingrediŽnt nauwkeurig getest en bestudeert. Ze hanteren een ďvrij vanĒ filosofie, er wordt altijd gekozen voor een ingrediŽnt met een hoog tolerantieprofiel om de allergene risicoís te verminderen.

Superdren bosbessen light (500ml): Stimuleert de natuurlijke vochtafdrijving, vermindert zwellingen, ontgift en reinigt het lichaam. Veganistisch, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers. Actieve ingrediŽnten: Melkdistel-paardenbloem-groene thee-vlier-berk-centella-honingklaver-druiven.

Superdren depura appel (500ml): Helpt het lichaam te zuiveren en ontgiften, stimuleert tevens de afvoer van overtollig vocht. Actieve ingrediŽnten: Artisjok-melkdistel-berk-groene thee-paardenbloem.

Superdren depura cherry 500ml): (Supplement op basis van de kersenstengel. Bevordert een betere drainage van lichaamsvocht en werkt ontgiftend. Vermindert het opgeblazen gevoel en het vasthouden van vocht. Actieve ingrediŽnten: Kers-berk-groene thee-paardenbloem.

Superdren depura grapefruit (500ml): Heeft een zuiverend en afslankend effect. Vermindert de vetopname en helpt bij de strijd tegen overgewicht en cellulite. Actieve ingrediŽnten: Melkdistel-artisjok-berk-groene thee-paardenbloem-granaatappel.

Superdren depura papaya (500ml): Het vermindert een opgeblazen gevoel en bevordert de spijsvertering. Ideaal voor mensen met een zittend beroep of een minder actieve levensstijl. Actieve ingrediŽnten: Melkdistel-artisjok-berk-groene thee-paardenbloem-papaja.

Superdren Sgonfia (60 capsules): Voedingssupplement dat een opgeblazen gevoel en winderigheid vermindert. Het bevordert de spijsvertering. Actieve ingrediŽnten: Gember-anijs-venkel-angelica-vit.B5.

Superdren Thermo (60 capsules): Voedingssupplement met carnitine, wat de vetverbranding stimuleert. Heeft een stimulerende werking op de energieomzetting tijdens de spijsvertering. Daarnaast wordt de vetopname en de vetopslag verminderd. Actieve ingrediŽnten: Groene thee- bonen eiwit-cassia nomane-guggul-carnitine-grieks vezel hooi-roze grapefruit.

Superdren Green coffee (60 capsules): Voedingssupplement dat de stofwisseling stimuleert en de vetverbrandeing verbeterd dankzij de groene koffie extracten met antioxiderende werking. Actieve ingrediŽnten: Groene koffie extracten.

Superdren Quasi Zero supplementen helpen bij gewichtsverlies. Ze hebben weinig calorieŽn, hebben een lage glycemischeindex en bevatten GEEN sucrose, fructose of sorbitol. Ze zijn specifiek ontwikkeld om de inname van extra calorieŽn in de dagelijkse voeding te minimaliseren. Ze zijn verpakt als gemakkelijke ďready-to-go stickĒ.

Quasi Zero depura Ė Myrthus Heeft een zuiverende werking, verminderd het vasthouden van vocht, verbetert de spijsvertering en zorgt voor een goede darmflora. Ideaal tijdens periodes van stress en spanningen. Actieve ingrediŽnten: Mirte-venkel.

Quasi Zero liquid fiber Ė Venkel boordevol vezels welke het lichaam een gevoel geven van verzadiging en ze verlagen ook de opname van vetten en cholesterol. Vermindert het opgeblazen gevoel en zorgt voor een regelmatige stoelgang. Actieve ingrediŽnten: Venkel-acacia-guargum.

Quasi Zero thermo Cassia Rijk aan pure extracten welke de vetopname vertragen. Ideaal om terug in vorm te komen en helpt met de bestrijding van overgewicht. Actieve ingrediŽnten: Cassia nomane-mate yerba-guarana-groene thee-e.s. cola.

 

 

 

 

 

Borstvergroting en versteviging

 

Er is nu een revolutionaire uitvinding van het merk BreastGro: een Capsulekuur om in te nemen voor borstvergroting en daarnaast een Firming Cream voor borstversteviging en lifting.

Wetenschappelijk ontwikkeld, klinisch getest en met natuurlijke ingrediŽnten (o.a. hop).

Met BreastGro Capsules kunnen je borsten na 6 maanden tot 2 cupmaten groter worden. Vraag in de salon naar meer info!

 

 

 

 

Tisserand aromatherapy

Het gebruik van aromatherapy heeft, al duizenden jaren, de mens voordelig beÔnvloed.   Robert Tisserand is een erkend expert in het blenden van essentiŽle oliŽn, hij is persoonlijk verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van onze producten.

De werking van aromatherapie in een behandeling geeft direct en indirect een effect. Direct; doordat etherische oliŽn de sfeer en stemming beÔnvloeden.                     Indirect; doordat etherische oliŽn allerlei processen in de huid beÔnvloeden.

 De keuze van de te gebruiken olie is bepalend voor de werking en wordt per behandeling en per klant gekozen.

 

 

Voor de vrouwen die wallen, donkere kringen en vermoeide ogen graag snel zien verdwijnen is er een uitvinding: EyeSlices Brighteyes! Deze groene, uit Zuid-Afrika afkomstige oogpads bevatten natuurlijke ingrediŽntenzoals Aloe Ferox en Black Elder Tree Flower extract, die de tere en gezwollen ooghuid koelen, voeden, en de bloedcirculatie bevorderen, zodat wallen en donkere kringen in vijf tot tien minuten verdwijnen! Dankzij de speciale cryogel polymeer technologie worden de voedende ingrediŽnten optimaal opgenomen en blijven de pads in vorm. Je kunt ze tien maal en op elk tijdstip gebruiken, en dat zonder dat je een koelkast nodig hebt om de pads eerst (langdurig)te koelen!

 

 

 

 

 

>naar boven<

Terug naar Behandelingen